Well being, authenticiteit en betekenis

Hoe zou het zijn… als er een andere manier zou zijn dan de never ending race van ‘have more, do more, be more’?

Een manier van leven, werken, leiden, die gebaseerd is op well-being, authenticiteit en betekenis.

Een manier waarin je héél jezelf kunt zijn. Waarin ruimte is voor jouw vrouw zijn, je vrouwelijke energie én je leiderschap en kracht, je intuïtie én je slimme brein. Een manier vol plezier, passie, bezieling, met meer resultaat en meer impact.

 

A life with meaning and magic

 

Dat is de feminine way.

Dat is waar we vol passie zelfbewuste vrouwen in begeleiden, bijvoorbeeld in het BLOOM Transformatie Programma en ook in de BLOOM online retreat volgende week, waarin je iedere dag met kleine momenten en mini routines ruimte voor jezelf creëert.

 

De vrouwen met wie wij werken zijn stuk voor stuk slimme, krachtige vrouwen met gaven die de wereld juist nu nodig heeft. Vrouwen die verandering brengen.

Ze verlangen naar leven, werken en leiden naar hun eigen waarden en op hun voorwaarden.

Door zichzelf in te brengen in hun leiderschap en hun potentieel te laten stralen. Vanuit diepe verbinding met zichzelf en hun hogere doel, vanuit authenticiteit, vrouwelijke kracht en betekenis. Met meer balans en meer impact.

 

Het kernwoord? Well being

 

Well being. Being well. Being a well. Jij als vrouw, in je kracht, bent een bron voor iedereen om je heen. Pas als die bron stroomt en overstroomt, straal je, floreer je en inspireer je. Pas dan kun je optimaal geven en presteren.

Dat is wat vrouwelijke kracht, en leiden vanuit je vrouw zijn, in essentie is. Bij vrouwelijkheid denken we vaak aan zachtheid en raakbaarheid, je vermogen tot verbinding en je empathie. Je intuïtie, sensitiviteit. En ja, dat is het óók.

Maar het geheim van vrouwelijke kracht is het vooral ook het aanzetten van die bron, dat verlangen.

Being tapped in: ingetapped in een bron van energie die groter is dan jijzelf.
Tuned in
: verbonden met jouw kern, je vrouwelijke sensuele levensenergie, je intuïtie, je weten.
Turned on: met de volume knop van je voelen, je verlangen én je plezier op volle kracht!

Dan stroomt het.

 

Twee reminders

 

Zo na de vakantie, met in september iedereen weer in het ‘gareel’, is voor je het weet juist dat plezier, dat léven, weer verdwenen onder alles wat moet.

Daarom twee kleine reminders voor jou, en stiekem ook voor ons ;-). Om well being prioriteit te blijven maken, zodat we blijven stralen. Omdat dat is wat de wereld, en ons gezin en onze organisatie, nodig heeft. Zij, en wij, verdienen immers niet minder :-).

 

Reminder 1. Jouw energie is altijd prioriteit. En self care dus ook.

 

Jij straalt alleen als je energie stroomt. Well being is jouw eigen energie voeden.

Dat is zoveel meer dan op tijd een warm bad nemen met een boek.
Het is ook meer dan op tijd je rust momentje nemen gedurende de dag, of zorgen dat je bijtankt en oplaadt.

Veel meer dan dat, gaat het erom te beseffen dat je werkelijke kracht komt vanuit jouzelf. Self care is ervoor zorgen, en soms bewaken, dat die energie blijft stromen.

Innerlijke kracht is niet een plek waar je in staat, maar een levensenergie die door je heen stroomt naar wat je wilt creëren, realiseren en bereiken. 

Well being is het voeden, zorgen voor, aansteken van jouw levenskracht en je levenslust. Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar krijg je het warm van in je buik? Waar voel je vlinders bij? Wat, en wie, laat je stralen? Waar, en bij wie, dim je?

Hoe kun je een routine creëren, kleine momenten en gewoonten, of fijne rituelen, die jouw energie helpen voeden, ook als je agenda weer volloopt?

 

Reminder 2: Creëer een support system. Wie kan je helpen?

 

Als competente, capabele vrouwen, zijn we zo vaak gewend het zelf te doen. We denken dat alleen doen hetzelfde is als sterk zijn en onafhankelijk. Hulp vragen en ontvangen is lastig, zwak, ingewikkeld of gewoon gedoe.

Keer op keer is het bij onze BLOOM events en programma’s zo onwijs gaaf om te zien wat er ontstaat in een groep gelijkgestemde vrouwen! De steun en spiegel aan elkaar, en de energie die gaat stromen is fantastisch!

Dus let’s change the story.

Hoe meer hulp je ontvangt, hoe meer jij ook anderen empowert en zelf jouw kracht kunt laten stromen. Hoe meer support om je heen, hoe meer verbonden je bent en hoe minder alles afhankelijk is van jou. Hoe meer hulp en support er om je heen is, hoe meer kwaliteiten er zijn om gebruik van te maken, waardoor jij je kunt concentreren op jouw zone of genius. Thuis en op je werk.

Hoe meer verbinding met andere vrouwen, hoe meer energie gaat stromen en hoe meer jij thuiskomt bij jezelf en in jouw kern.

Hoe kun je je laten ondersteunen? Wie kan je helpen en op welke manier?

 

Mini retreat in vijf dagen

 

Juist om deze twee reminders extra aandacht te geven, organiseren we volgende week een BLOOM home retreat, met kleine momenten voor jezelf en mini routines om ruimte te blijven maken voor wat belangrijk is voor jou. We zijn er, 5 dagen lang, online en gratis, voor je. Iedere dag ontvang je van ons in je mailbox een geleide meditatie, oefening, journal vragen en praktische tips en handvatten om te blijven stralen na de zomer.

Zodat je de verbinding met jezelf levend houdt in daily life én in je leiderschap.

Meld je hier direct aan!

 

Start 29 september: Innerlijk Leiderschapsreis voor zelfbewuste vrouwen

 

En 29 september start de volgende editie van het BLOOM Transformatie Programma. Dé 6 maanden leiderschapsreis voor zelfbewuste vrouwen die voelen dat er meer in hen zit en die willen leven en leiden vanuit hun authentieke kern. Met meer vrouwelijke kracht en energie, minder stress, meer impact en vooral ook meer plezier.

De vrouwen die deelnemen zijn vrouwen die ruimte willen maken voor alles in zichzelf. Soms omdat ze zich bezinnen op een nieuwe stap of zoeken naar een betere balans. Soms omdat ze en grotere potentie voelen voor wie ze kunnen zijn. Of omdat ze voor een keuze staan en de tijd willen nemen die keuze niet alleen met hun hoofd te maken, maar ook met hun hart.

Voel je dat jij toe bent aan de volgende stap in jouw innerlijk leiderschap, wees dan welkom en plan een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dan ontmoeten we je graag om te kijken of dit programma bij jou past.

Plan hier je gesprek >

Heb een stralende week!

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet