Bloom
Transformatie
programma

Moeiteloos stralen en floreren in een wereld die doordendert. Het persoonlijke transformatieprogramma voor zelfbewuste vrouwen die klaar zijn met de ratrace en verlangen naar diepere verbinding met zichzelf
en hun purpose in life.

The purpose of life
is to find your gift
The meaning of life
is to give it away

Rumi

Welkom, prachtige vrouw

Het is tijd. Jouw tijd. Je voelt dat er meer in je zit wat nog niet
tot uiting komt. Misschien ben je op een kruispunt en zegt
het spoor waar je op zit je niet meer zoveel.

Ben je toe aan de volgende stap in je ontwikkeling en leiderschap op een manier die werkelijk bij jóu past, als vrouw, zodat je vrij kunt staan voor wie jij bent en hoe jij de wereld ziet.
Of herken je dat stemmetje: “Kan het niet anders?
Moeitelozer?” en zoek je naar nieuwe balans.

Dan is dit programma
voor jou

Het BLOOM Transformatie Programma is voor vrouwen die verlangen naar innerlijke rust en authenticiteit. Die hun vrouwelijke kracht willen vrijmaken om van daaruit hun impact te vergroten.

Met dit programma ga jij terug naar jouw kern.

We helpen je je eigen richting te vinden in een wereld die steeds meer van je vraagt. Uit de ratrace van verwachtingen en ballen te stappen en je werkelijke potentie vrij te maken.

Na het programma weet je wie jij bent als krachtige vrouw en waar je voor staat. Wat je wilt brengen in de wereld. En hoe je dat gaat doen. We leren je wat je nodig hebt en ontsluiten wat van nature al in je zit, om als succesvolle vrouw in deze tijd blijvend en moeiteloos te stralen.

programma

De wereld heeft vrouwen nodig die moeiteloos stralen.
Vrouwen die hun volle potentie leven en vanuit innerlijke kracht inspireren,
veranderen de wereld. We hebben vrouwelijke kracht nodig naar een wereld in balans.

Blooming women, better world.

Blooming women,
better world.

icoon1

Persoonlijke transformatie, professionele impact

Het BLOOM-programma brengt innerlijk leiderschap, potentieontwikkeling én balans samen. Waar je naar verlangt,
vind je niet in nóg een professionele training. Ook niet met nog
een yogales, een korte cursus of een management development traject. Het gaat om ruimte geven aan wie jij ten diepste bent
en waar je werkelijk naar verlangt.

Je body, mind, heart en soul samenbrengen zodat jij
jouw omgeving inspireert en je impact vergroot, zoals jij dat wilt.

icoon2

Spirit & Business,
vanuit vróuwelijke kracht

We leven in een wereld die gemaakt is door en voor mannen.
We doen ons uiterste best in een systeem dat ons niet past.
Je vrouwelijke geest, lichaam, hart en ziel werken anders.
Maar het leven, wijzelf, zijn niet lineair maar cyclisch. Het is een dans. Een continue beweging. Wij leren je hoe je authenticiteit én ambitie blijvend in balans brengt. Een samenhang en cadans die
je laat stralen in je werk en je leven.

Dit programma leert je te leven en leiden vanuit the feminine way.

Icoon_hart_wit

Persoonlijke reis,
met de kracht van een groep

De meeste coaching is individueel of online in een niet-persoonlijke groep. Wij combineren de verdieping van persoonlijke transformatie en individuele coaching met de verbinding en de kracht van een groep. De energie die ontstaat in een groep gelijkgestemde vrouwen, die werken vanuit vrouwelijke kracht en authenticiteit, is magisch. We creëren een container die je de veiligheid en diepte biedt voor
je eigen reis en je de vleugels geeft om verder te vliegen dan
je kunt dromen.

Geen rivaliteit en competitie, maar verbondenheid en versterking van vrouwen met elkaar.

icoon

Verander de wereld
met BLOOM Impact

Als jij straalt, is de wereld mooier.
Iedere vrouw die in zichzelf investeert, geeft dit door aan haar gezin, haar omgeving en aan vrouwen en kinderen elders in de wereld. BLOOM Impact is onze investering in een wereld in balans.
Via BLOOM Impact geef jij direct door aan projecten die passen
bij onze principes; people & planet.

Blooming women, better world.

mobiel
Ilse

“Ik was het genieten een beetje verleerd. Het was alleen nog moeten. Het BLOOM-programma heeft me inzicht gegeven in het mogen accepteren en zelfs omarmen van mijn eigen ik. De verschillende fases en modules in het programma sluiten mooi op elkaar aansluit én de onderlinge verbinding in de groep is fijn. Ik heb nu meer tijd voor mezelf en zet mijn kracht beter in. Ik laat mijn vuur branden!”

Ilse, HR Manager

Natasja

“Ik wilde meer naar mijn hart en gevoel luisteren. Zodat ik keuzes kan maken die bij mij passen. Het programma bracht me allerlei tools om te voelen en dieper te zoeken naar wat ik wil. Het gaf me de kracht om voor mezelf te gaan staan. Heel positief is dat je de reis samen maakt én dat er regelmatig ruimte is voor jezelf. Op zoveel manieren in dit programma kom je erachter wat voor jou écht belangrijk is. Gun jezelf dat. Je bent het waard!”

Natasja, Professioneel fotograaf

Rixt

“Zó leven en werken dat het écht bij je past, zodat je moeiteloos straalt, was voor mij de reden om nieuwsgierig in te stappen. Het programma brengt wat het belooft! Een combinatie van theorie met veel praktische oefeningen en lichaamswerk. Én een concrete vertaling naar actie in het hier en nu. Ik sta nu dichter bij m’n gevoel. Juist doordat ook je kwetsbare kanten er mogen zijn, groei je enorm! Ik sta nu zelf aan het roer van mijn eigen leven en ben krachtig.”

Rixt, Netwerkleider strategie

Joyce

“Ik voelde al ergens dat er meer was, voor mij, in mij en tussen mij en anderen. Het zat alleen nog wat verborgen en werd klein gehouden. Dat ben ik gaan uitpakken en ontdekken, nieuwsgierig, open en vrij! Het bracht mij verbinding, met de andere vrouwen, maar vooral met mezelf. Nu kijk ik door een andere bril, kom dezelfde dingen tegen, maar ga er anders en bewuster mee om. Vanuit mijn eigen kracht en unieke kwaliteiten die ik nu veel beter zie én omarm!”

Joyce, Advocaat, mediator en trouwambtenaar

Cynthia

“Ik voelde dat ik anders moest gaan leven, maar het ontbrak me aan handvatten. Het programma gaf me inzicht in mijn gedrag en leefpatronen die niet meer passend bij mij waren. De diversiteit aan oefeningen en begeleiding was erg goed, in combinatie met een locatie die alle rust gaf in deze confronterende maar bevrijdende reis. Ik voel me open, bevrijd en krachtig. Nu straal ik van binnenuit, vanuit mijn eigen ik.”

Cynthia, Manager klant & service

Ellen

“Ik moest iets met dat feminiene. Ik wist dat het me veel op zou leveren maar hoe dan? Het BLOOM-programma gaf me inzicht in mijn ‘andere’ kant. Een kant die ik al wel kende, maar nog niet kon aanzetten in vooral lastige situaties, of niet op durfde te vertrouwen. Ik heb een belangrijke stap gemaakt en de inzichten helpen me bij toekomstige keuzes die voorliggen. De prachtige opbouw van modules en de verrassende oefeningen passen bij de ontwikkeling die veel vrouwen, en niet alleen vrouwen overigens, zoeken, willen en naar verlangen.”

Ellen, HR Directeur

waar verlang je naar

Waar verlang je naar?

We leven in een wereld die maar doordendert. We vergeten
te genieten, hebben chronisch te weinig tijd en raken verder
van onszelf en onze vrouwelijke kern verwijderd. We missen zingeving en diepere betekenis.

We werken in masculiene bedrijfsculturen die veel van ons vragen en voorbij gaan aan wat vrouwen in wezen nodig hebben: verbinding met onze eigen wijsheid en authentieke kracht, onze diepere verlangens, onze grotere potentie en elkaar. We overschreeuwen onszelf om te slagen in die veeleisende wereld. Of we houden onszelf in en doen een stap terug. We verlangen naar meer. Anders.  

Je bent niet de enige

We’ve been there! Enorm veel vrouwen herkennen dat knagende gevoel van onrust waar je niet écht de vinger op
kunt leggen. Vaak hebben we de neiging om die eerste gevoelens van verandering opzij te schuiven. Je sust je verlangens. “Laat ik maar gewoon tevreden zijn, het is goed zo.”
Of je wordt gevraagd voor een nieuw project en voelt frisse energie waardoor je er weer even tegen aan kunt. Tot je terugkomt op hetzelfde punt.

Je bent toe aan de volgende stap in je zelfontwikkeling
en in je leiderschap.

“The challenge is not to be perfect.
The challenge is to be whole.”

Jane Fonda

Jouw verlangen is potentie die aanklopt

Hoe zou het zijn als je moeiteloos zou stralen?

 • Vrij, authentiek, helemaal jezelf

 • Ontspannen, vol rust, omdat je je niet hoeft bewijzen, aan te passen, of druk te maken over wat er van je verwacht wordt, aan welke lat je moet voldoen of wie je moet zijn

 • Je gaat zonder schaamte je eigen verlangens en dromen achterna en volgt je innerlijk kompas.

 • Je staat krachtig in je leiderschap. Je weet wie je bent. Waar je voor staat en wat je wil in het leven

 • Relaxt, genietend en bruisend van energie

Met jouw kracht inspireer jij de wereld. Niet om wat je doet, maar om wie je bent. Vanuit jouw vrouwelijke essentie.

Leven, werken en leiden vanuit je feminiene kracht is de sleutel. De wereld heeft jouw leiderschap nodig. Moeiteloos. Stralend. In balans.

En dat hoef je niet alleen te doen. Samen is zoveel leuker, makkelijker en sneller.

Hoe ziet het programma eruit?

Klik op de onderstaande iconen om de modules van ons programma te bekijken.

Icoon_infinity_website_model
Icoon_spiraal_groen

Module 1: Thuis bij jezelf
In deze module start jouw reis. Je zet een krachtige intentie en creëert de basis voor je succes.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. In deze module leer je luisteren naar je lichaam. Je komt thuis in je eigen centrum. Die plek van vrouwelijke kracht, rust en (zelf)vertrouwen vind je in diepere lagen van jezelf. Daar creëer je innerlijke balans.

Icoon_hart_rood

Module 2: Vrij zijn
Je leert de kracht van je emoties kennen. In deze twee dagen doorbreek je je innerlijke barrières en verdiep je zelfcompassie. Je ontdekt de ondergesneeuwde kwaliteiten van jouw vrouwelijke kracht.

Zodat je je eigen beste vriendin wordt en overtuigingen, die je tegenhouden om echt te leven zoals jij dat graag wilt, transformeert. Je haalt de rem van jezelf af en je bent vrij.

Icoon_lotus_rood

Module 3: Innerlijke wijsheid
In module 3 verbind je je opnieuw met je vrouwelijke wijsheid. Jouw essentie, wie jij in de kern bent. We doen een prachtige mini-retraite in de natuur.

Je leert contact maken met je intuïtie en diepere wijsheid; je inner queen. Je leert feilloos keuzes maken die bij jou passen, zodat je je hart volgt en volgens je kernwaarden leeft.

Icoon_blad_rood

Module 4: Verlangen en potentie
Als je vanuit je essentie leeft en je waarden helder hebt, ontstaat richting. Je potentie ontsluit zichzelf en je kiest wat voor jóu belangrijk is. Je creëert jouw levensvisie: waar sta je voor? Wat wil je betekenen en creëren in de wereld en hoe geef je dat vorm?

We zoomen in op jouw ‘zone of genius’; jouw essentiekwaliteiten. Je krijgt kristalhelder wat jij echt wilt en waar je naar verlangt en gaat daarvoor staan. Hier ontstaat flow en moeiteloosheid!

Icoon_levensboom_rood

Module 5: Durf te verbinden
Durf en verbinding, de twee sleutels om dat wat je wilt ook daadwerkelijk te realiseren in je leven. Durf om geïnspireerd in actie te komen en groeigerichte relaties te creëren die jou voeden en die je verder brengen naar jouw succes.

Je leert hoe je bij jezelf blijft in contact met anderen en in verbinding elkaars kracht versterkt. Zodat je vanuit authentiek leiderschap synergie creëert terwijl je vormgeeft aan jouw dromen.

Icoon_ster_rood

Module 6: Leiderschap & Joy
Yes! We sluiten af door te vieren, te oogsten en te verankeren. Je integreert alles zodat je blijvend succes hebt en in balans blijft. Je leert onvermijdelijke tegenslag te benutten. Je leert hoe je vol zelfvertrouwen blijft staan, wanneer het niet gaat zoals je wilt.

Je creëert een diep gegronde embodied leiderschapspresence, een ijzersterke positieve levenshouding en dankbaarheid, zodat je niet te stoppen bent en moeiteloos straalt!

Icoon_infinity_website_model
Icoon_spiraal_groen

Module 1: Thuis bij jezelf
In deze module start jouw reis. Je zet een krachtige intentie en creëert de basis voor je succes.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. In deze module leer je luisteren naar je lichaam. Je komt thuis in je eigen centrum. Die plek van vrouwelijke kracht, rust en (zelf)vertrouwen vind je in diepere lagen van jezelf. Daar creëer je innerlijke balans.

Icoon_hart_rood

Module 2: Vrij zijn
Je leert de kracht van je emoties kennen. In deze twee dagen doorbreek je je innerlijke barrières en verdiep je zelfcompassie. Je ontdekt de ondergesneeuwde kwaliteiten van jouw vrouwelijke kracht.

Zodat je je eigen beste vriendin wordt en overtuigingen, die je tegenhouden om echt te leven zoals jij dat graag wilt, transformeert. Je haalt de rem van jezelf af en je bent vrij.

Icoon_lotus_rood

Module 3: Innerlijke wijsheid
In module 3 verbind je je opnieuw met je vrouwelijke wijsheid. Jouw essentie, wie jij in de kern bent. We doen een prachtige mini-retraite in de natuur.

Je leert contact maken met je intuïtie en diepere wijsheid; je inner queen. Je leert feilloos keuzes maken die bij jou passen, zodat je je hart volgt en volgens je kernwaarden leeft.

Icoon_blad_rood

Module 4: Verlangen en potentie
Als je vanuit je essentie leeft en je waarden helder hebt, ontstaat richting. Je potentie ontsluit zichzelf en je kiest wat voor jóu belangrijk is. Je creëert jouw levensvisie: waar sta je voor? Wat wil je betekenen en creëren in de wereld en hoe geef je dat vorm?

We zoomen in op jouw ‘zone of genius’; jouw essentiekwaliteiten. Je krijgt kristalhelder wat jij echt wilt en waar je naar verlangt en gaat daarvoor staan. Hier ontstaat flow en moeiteloosheid!

Icoon_levensboom_rood

Module 5: Durf te verbinden
Durf en verbinding, de twee sleutels om dat wat je wilt ook daadwerkelijk te realiseren in je leven. Durf om geïnspireerd in actie te komen en groeigerichte relaties te creëren die jou voeden en die je verder brengen naar jouw succes.

Je leert hoe je bij jezelf blijft in contact met anderen en in verbinding elkaars kracht versterkt. Zodat je vanuit authentiek leiderschap synergie creëert terwijl je vormgeeft aan jouw dromen.

Icoon_ster_rood

Module 6: Leiderschap & Joy
Yes! We sluiten af door te vieren, te oogsten en te verankeren. Je integreert alles zodat je blijvend succes hebt en in balans blijft. Je leert onvermijdelijke tegenslag te benutten. Je leert hoe je vol zelfvertrouwen blijft staan, wanneer het niet gaat zoals je wilt.

Je creëert een diep gegronde embodied leiderschapspresence, een ijzersterke positieve levenshouding en dankbaarheid, zodat je niet te stoppen bent en moeiteloos straalt!

Start jouw reis en ontdek hoe jij moeiteloos kunt stralen

In het BLOOM Transformatie Programma reizen we samen met je. We faciliteren je en juichen je toe, vieren je successen, helpen je innerlijke barrières te transformeren en je volle potentie vrij te maken. Zodat jij moeiteloos in het leven staat en nog meer gaat stralen. In je volle leven en in deze veeleisende tijd.

Wat brengt het je?

 • Na het BLOOM Transformatie Programma ben je een stralende vrouw, moeiteloos, in balans en mét impact.

 • Je hebt fundamentele, innerlijke rust. Je kunt terugvallen op je eigen kern. Je hoofd, hart, lijf en ziel zijn verbonden. Je bent thuis bij jezelf.

 • Je bent stevig gegrond in je vrouwelijke lichaam en hebt een diepere verbinding met je intuïtie. Je transformeert je innerlijke barrières en creëert waar jij naar verlangt.

 • Je ervaart meer betekenis, voldoening en flow in je dagelijks leven.

 • Je benut je volle potentieel en hebt heldere richting in je leven.

 • Je gaat krachtige verbindingen aan die je helpen jouw missie in de wereld te brengen.

Je weet wie je bent als vrouwelijk leider en waar je voor staat. Je bent een stralend voorbeeld voor anderen. Je hebt natuurlijke impact.

wat brengt het je

Wat kun je verwachten?

 • We zien elkaar 6 keer tijdens een tweedaagse livesessie

 • Tussen de livedagen door plan je zelf je persoonlijke coachsessies bij ons

 • Je ontvangt regelmatig inspiraties en krachtige oefeningen om jou te ondersteunen en je proces verder te verdiepen.

Hi

Wij zijn Anique en Alijne, founders van BLOOM.

Wij geloven in de natuurlijke feminiene kracht en het potentieel van vrouwen. Onze missie is de potentie van vrouwen vrijmaken en meer balans
te brengen in het leven van vrouwen, zodat ze het optimale uit zichzelf halen. Want vrouwen die hun volle potentieel leven, veranderen de wereld.

Wij weten als geen ander hoe het is om op de sneltrein te zitten. Privé en zakelijk hebben wij ervaren en zien we om ons heen dat vrouwen in een ratrace zitten van presteren, alle ballen in de lucht houden, succesvol zijn en lief en leuk voor de mensen om je heen. En, iedere levensfase brengt nieuwe ervaringen, uitdagingen en vragen met zich mee die je op nieuwe kruispunten brengen in je leven en je vragen je kompas te herijken.

Wij geloven dat als een vrouw zich durft te openen en zichzelf omarmt in wie ze is in al haar briljantie en imperfectie, zij gaat floreren. Door in haar volle potentie te stappen, neemt ze leiderschap voor wie ze wil zijn en wat ze wil brengen, met impact op haar omgeving.

Daarvoor hebben we een unieke BLOOM-methode ontwikkeld, gebaseerd op de cyclische wijsheid van vrouwelijke kracht, waarbij we Oost en West en hemel en aarde samenbrengen, met twee voeten op de grond. Met concreet resultaat en impact tot gevolg, want we willen dat jij moeiteloos gaat stralen.

En het mooie is bovendien; een deel van jouw investering in jezelf geef je via BLOOM Impact ook door aan doelen elders in de wereld.
Doelen die passen bij de BLOOM-principes: potentie en groei, leefbaarheid en balans.

over ons

Je krijgt:

 • Zes keer 2 aaneengesloten live dagen, verspreid over 8 maanden, in een groep met gelijkgestemde vrouwen.

 • Data:

  We geven dit programma 2x per jaar. Voorjaarseditie 2022 is reeds gestart.

  Start najaarseditie 2022-2023:
  3 en 4 november
  15 en 16 december
  19 en 20 januari 2023
  2 en 3 maart 2023
  6 en 7 april 2023
  11 en 12 mei 2023
  Min. aantal deelnemers 6

 • Drie individuele coachsessies van 1,5 uur gedurende het programma

 • Een intake en afrondingsgesprek

 • Coaching- en reflectie-oefeningen online om je eigen reis te verdiepen

 • Exclusieve, persoonlijke aandacht in een kleine groep

 • Compleet verzorgd op een mooie locatie, met optie voor overnachting per keer

"De meest impactvolle reis die je kunt maken, is de reis naar jezelf."

herkenbaar

OPTIE 1:

Volledig BLOOM Transformatie Programma
€ 4.995,- excl. BTW.

Meld je hieronder aan. Dan nemen we contact met je op en verkennen we samen of dit programma bij jou past.

OPTIE 2:

Start met module 1 & 2:
€ 1.995,- excl. BTW.

Meld je hieronder aan. Dan nemen we contact met je op en verkennen we samen of dit programma bij jou past.

Veelgestelde vragen

Als je voelt dat er meer in je zit, op een kruispunt staat, meer betekenis, joy, moeiteloosheid wilt in je leven, of je wilt de volgende stap zetten in je groei en leiderschap en je weet dat je daar niet komt met nóg een professionele cursus of opleiding, dan is dit programma voor jou. Als je in jezelf en je eigen ontwikkeling wilt investeren, zijn wij er voor je. Wees van harte welkom!

Het is een cyclische reis en het is het meest effectief als je het in één keer volgt. Het is ook mogelijk om het programma modulair te volgen en je nu in te schrijven voor alleen module 1 en 2.

Juist als je het druk hebt is het super om nu in te stappen! Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar het beste dat je kunt doen is niet doorrennen en harder werken, maar stilstaan. Terug naar de kern. Jouw essentie en verlangen. Je zult verrast zijn door wat deze reis in beweging gaat brengen. Die tijd verdien je dubbel terug en levert je veel meer op.

 

Zeker! Het doel van het programma is niet dat je zoveel mogelijk nieuwe theorie leert, maar dat je naar jouw eigen essentie gaat en van daaruit jouw unieke potentieel gaat vrijmaken. Jij alleen kan definiëren wat moeiteloos stralen en een succesvol, betekenisvol leven voor jou betekent. Dit programma bied je de mogelijkheid nog dieper te verbinden met jezelf, jouw verlangen nog helderder te maken en wat je leert steviger te verankeren. Zodat het niet (meer) vervliegt, maar blijvend resultaat geeft. Juist als je al veel hebt gedaan in persoonlijke ontwikkeling kun je nu verdiepen.

Ja, dat kan. Het is mogelijk het programma in één keer of in drie termijnen te betalen. Geef dit gerust aan tijdens een gratis adviesgesprek. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Jazeker, dat stimuleren we en juichen we toe. We vinden het belangrijk dat werkgevers en organisaties investeren in vrouwelijk leiderschap en het potentieel van hun vrouwelijk personeel. Geef dit gerust aan tijdens een gratis adviesgesprek. We kijken graag naar de mogelijkheden met je.

Jazeker. We werken in kleine groepen en prachtige ruime locaties in de natuur, waardoor er voldoende ruimte voor iedereen is. We volgen de richtlijnen vanuit de overheid zodat iedereen ontspannen en veilig kan deelnemen.

In dit programma gaan we aan de slag met hoofd, hart, lichaam en ziel. De vrouwen die met ons werken, zijn krachtig en meestal sensitiever dan ze soms aan zichzelf durven toegeven. Dat is een grote gave en kwaliteit. Juist die intuïtieve kracht gaan we aanzetten. Als je niets moet hebben van meditatie en visualisatie, je krijgt de kriebels van het woord ‘voelen’, of vindt ‘verbondenheid’ maar soft, dan is dit programma niets voor jou. In een omgeving met gelijkgestemde vrouwen die zich verbinden en elkaars potentieel en visie versterken, gebeurt iets magisch. Als dat nieuw is maar het spreekt je aan, stuur ons gerust een mail. We ontmoeten je graag!

Winkelwagen
Scroll naar top