Ervaringen

Enthousiast over het BLOOM Transformatie Programma? Deze prachtige vrouwen gingen je voor en zijn de reis met zichzelf aangegaan. Met hun vrouwelijke kracht en omringd door andere vrouwen, zijn zij een inspiratie voor anderen.

Lees hier hun belevingen.

Plan je gesprek

Wil je weten of ons programma aansluit bij jouw wensen en verlangens? Plan dan vrijblijvend een persoonlijk gesprek in. In dit gesprek bespreken we waar jouw behoeften op dit moment liggen. Het is bovendien een mooi moment om een beter gevoel te krijgen bij elkaar.
Je zit nergens aan vast.

Ilse Kalshoven

"Toen ik de reis begon was ik op een punt dat mijn gevoel niet genoeg aan stond; ik had weinig momenten voor mezelf en was het ‘genieten’ een beetje verleerd. Het was alleen nog ‘moeten’. Ik wilde graag de kracht in mezelf weer terugvinden, om sterk te staan voor de uitdagingen die ik heb in mijn gezin, mijn werk en relatie, die een nieuwe fase krijgt nu mijn jongste dochter ook gaat uitvliegen, net zoals de oudste vorig jaar.

Het programma heeft me inzicht gegeven in het mogen accepteren en zelfs omarmen van mijn eigen ik en alles wat daarbij hoort, uit het verleden en het nu. Haal daar de kracht uit voor jezelf en geef dit door aan anderen; en dan voor mij in de 1e plaats mijn dochters!

De verschillende fases en modules en hoe die zo mooi op elkaar aansluiten; de herkenning daarin. Daarnaast de afwisseling van schrijfopdrachten, meditatie, oefeningen (alleen en met elkaar) én de onderlinge verbinding in de groep!

Nu heb ik meer tijd voor mezelf, ik accepteer mezelf meer en alles wat erbij hoort. Ik zet mijn kracht beter in i.p.v. in de verdediging te gaan. Ik laat mijn vuur branden!

Iedere vrouw is phenomenal: laat dit zien, gebruik dit en geef dat door! Dit is precies wat je leert met het programma en deze bijzondere reis van BLOOM."

ilse

Wanneer vrouwen floreren, floreert hun omgeving.
Als jij straalt, verlicht je je hele wereld.

- Blooming Women

Natasja

Natasja Machielsen

"De aanleiding om in dit traject te stappen, was vooral om meer naar mijn hart en gevoel te luisteren. Zodat ik keuzes kan maken die bij mij passen.

Het programma bracht me allerlei tools om te voelen en dieper te zoeken naar wat ik wil, wat mij energie geeft. Het programma gaf me ook kracht, kracht om voor mezelf te gaan staan. Er te mogen zijn en zo uit de slachtofferrol te komen.

Het meest positief aan dit programma is dat je de reis samen maakt. Je herkent dingen bij elkaar, leert van elkaar en er word je soms een spiegel voorgehouden waardoor je nog meer inzichten krijgt. Daarnaast is er ook regelmatig ruimte voor jezelf. Individuele opdrachten en coaching.

Wat er voor mij veranderd is is dat ik voor mezelf ben gaan staan. Weer een stapje helderder heb in wat ik wil en belangrijk vind. Hierdoor kan ik keuzes maken die kloppen voor mij.

Ik zou dit programma aanraden als je weer je krachtige zelf wilt zijn (of ontdekken). Op zoveel manieren in dit programma kom je erachter wat voor jou écht belangrijk is. Gun jezelf dat. Je bent het waard! Wij vrouwen zijn het waard."

Shine like the
whole universe
is yours.

- Rumi

“Ik wilde onderzoeken wat ík nu echt wilde, hoe ik wat in mij zat het best tot uiting kon brengen. Wat een eyeopeners, ontdekking en bevestiging was het!”

- Lianne, Adviseur Werk

“Ik heb de contouren van de volgende fase van mijn carrière helder en ben op weg naar het leven dat helemaal bij mij past.”

- Evelien, Jurist

"Ik wilde vóóral meer uit mijzelf halen. Door bewust stil te staan bij wie ik ben en wat m'n groeimogelijkheden zijn, ga ik met de gevonden antwoorden aan de slag en ervaar ik volop energie!"

- Mandy, Projectleider Strategie

Wanneer je verbonden bent met je kern en je leeft vanuit je levensvisie,
heb je een ijzersterk kompas om je volle potentie te ontsluiten,
je meest gelukkige leven te leiden en de meest stralende versie van jezelf te zijn.

- Blooming Women

"Ik stond op een kruispunt en dacht: waar moet ik beginnen en waar haal ik de energie vandaan? Stap voor stap zag ik wat mijn valkuilen waren, maar vooral wat ik waard ben en waar ik eigenlijk voor sta! Vol zelfvertrouwen vond ik een nieuwe baan."

- Anqelique, Account Manager

"Het ging echt over mij. Het ging de diepte in. Heel fijn is het combineren van het vrouwelijke en het mannelijke, op een manier die verder gaat dan alleen praten."

- Sanne, Arts Maatschappij en Gezondheid

"Ik deed alles maar op wilskracht. Die is ontzettend groot, maar vermoeiend. Nu zie ik dat ik de energie om vooruit te komen anders kan gebruiken, waardoor alles makkelijker gaat."

- Brenda

Plan je gesprek

Wil je weten of ons programma aansluit bij jouw wensen en verlangens? Plan dan vrijblijvend een persoonlijk gesprek in. In dit gesprek bespreken we waar jouw behoeften op dit moment liggen. Het is bovendien een mooi moment om een beter gevoel te krijgen bij elkaar.
Je zit nergens aan vast.

Winkelwagen
Scroll naar top