Oogsten en vieren – beleef het zelf!

Wow, wow, wow! Met de herfstzon op mijn gezicht, zit ik nog helemaal in de afterglow van de BLOOM Belevingsdag. Afgelopen vrijdag was het zover; we mochten eindelijk live!!! 

En wat een fantastische dag werd het! In een oase van groen en een fijne ruimte bij Kloosterhotel ZIN, ontvingen we een kleine groep geweldige vrouwen. 

 

Durf te (h)erkennen  

 

Hoe mooi dat zij allen hun intentie voor deze dag zetten en dit aan zichzelf en elkaar uitspraken. (H)erkenning en de kracht van een groep vrouwen was direct voelbaar.   

  • Hoe belangrijk om, als je altijd ‘aan’ staat en een drukke baan hebt, een dag stil te staan bij jou, bij jouw essentie. Om het hoofd, ons brein, waar we oh zo makkelijk naar toe schieten, even uit te zetten. Je voelt dat er meer in jou zit, maar je hebt al zo’n vol leven en dus chronisch te weinig tijd.  
  • Je leven is veranderd sinds je moeder bent geworden en met alles wat er al is, zoek je naar nieuw evenwicht. Evenwicht zodat jouw persoonlijke ambitie en volle potentieel de ruimte krijgt in je werk én je in balans bent.  
  • Of er breekt een nieuwe fase aan en je staat op een nieuw kruispunt. Je bent nog jong, de kinderen zijn net het huis uit, je zorgtaak komt liefdevol op afstand en wat wil jij in je werk en in je leven? 

 

De stralende vrouw in jou 

 

De ochtend stond daarna in het teken van thuis komen bij jezelf. Die stralende vrouw die in ieder van ons zit, te voelen. Ervaren welke rijkdom we van origine in ons hebben, als we luisteren naar ons lichaam, als je visualiseert hoe moeiteloos stralen er voor jou uitziet.  

Een van de deelneemsters zei: 

“Ik kon in eerste instantie die gelukkige, blije, stralende vrouw niet vinden. Mijn automatische piloot staat altijd aan.”  

We rennen vaak maar door, hebben allerlei rollen en verantwoordelijkheden en zoeken de verbinding met onszelf niet gauw op, laat staan dat we die stralende vrouw in ons voeden.  

Geweldig om te zien wat dit deze vrouwen bracht en hoe ieders presence veranderde! 

“Ik ben rustiger, geniet en leef meer in het moment.”   

 

Zie en ervaar jouw volle potentieel 

 

You are not a drop in the ocean.
You are the entire ocean, in a drop. 

– Rumi 

 

Na een heerlijk, biologische lunch en tijd voor een korte wandeling of reflectie, hebben we in de middag ieders verlangen uitgediept. Zodat je helemaal jezelf bent, authentiek, vrij, vrouwelijk en vol vertrouwen. 

Vervolgens deelde ieder haar eigen visie die ze op creatieve wijze onder lekkere, uptempo muziek maakten. Dit zet kracht bij je eigen intentie en zorgde voor een tastbare herinnering. 
Opdat je als vrouw leeft, leidt en werkt vol betekenis en vanuit innerlijk leiderschap. 

 

Impact 

 

De impact na een bruisende dag waar lichaam, geest, hart en ziel zijn aangeraakt en waar we je op weg brengen naar moeiteloosheid, was bijzonder: 

‘Ik heb de verbinding tussen mijn hoofd en lijf gemaakt.”  

“Het effect van deze dag gaat nog weken door borrelen.” 

“Geweldig, zo’n diversiteit op deze dag en dat op een prachtige, rustige locatie.”  

“Ongelooflijk wat er is losgekomen en nu stroomt.” 

 

Beleef het zelf! 

 

Voel je dat er meer in je zit dat nog niet tot bloei komt? Of zegt de weg waar je op zit je niet meer zoveel en sta je op een kruispunt? In januari 2022 start het BLOOM Transformatieprogramma. 

Wil je ervaren of het iets voor je is?  

Kom dan 25 november a.s. naar de laatste BLOOM Belevingsdag van dit jaar en ontdek het zelf.

Klik hier en schrijf je in. Leuk je te gaan ontmoeten!  

 

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet