Wat leuk dat je hier bent

Wij zijn Alijne en Anique, de founders van BLOOM.

Wij geloven in de natuurlijke feminiene kracht en het potentieel van vrouwen. Onze missie is de
potentie van vrouwen vrijmaken en meer balans te brengen in het leven van vrouwen, zodat ze
het optimale uit zichzelf halen.
Want vrouwen die hun volle potentieel leven, veranderen de wereld.

Een vrouw in balans is krachtig en prachtig. Zij trekt aan, zij verbindt, zij deelt en
inspireert anderen vanuit zelfvertrouwen en natuurlijke, authentieke kracht.
En de wereld heeft die feminiene kracht nodig.

over ons

Wij geloven in de kracht van vrouwen

Wij weten als geen ander hoe het is om op de sneltrein te zitten. Privé en zakelijk hebben wij ervaren en zien we om ons heen dat vrouwen in een ratrace zitten van presteren, alle ballen in de lucht houden, succesvol zijn en lief en leuk voor de mensen om je heen. En, iedere levensfase brengt nieuwe ervaringen, uitdagingen en vragen met zich mee die je op nieuwe kruispunten brengen in je leven en je vragen je kompas te herijken.

Wij geloven in het leiderschap van vrouwen. 

Als een vrouw zich durft te openen en zichzelf omarmt in wie ze is in al haar briljantie en imperfectie, gaat zij floreren. Door zich vanuit haar innerlijke kracht te ontwikkelen en in haar volle potentie te stappen, neemt ze leiderschap voor wie ze wil zijn en wat ze wil brengen. Zij straalt dat uit naar andere vrouwen en meisjes en inspireert hen met haar voorbeeld.
Dat is wat we willen bereiken.

Persoonlijke reis,
professionele impact

Daarvoor hebben we een unieke BLOOM-methode ontwikkeld, gebaseerd op de cyclische wijsheid van vrouwelijke kracht, waarbij we spirit en business combineren met twee voeten op de grond. Met concreet resultaat en impact tot gevolg, want we willen dat jij moeiteloos gaat stralen.

Wij hebben beiden verander-, leiderschaps- en executive ervaring in uiteenlopende sectoren zoals de overheid, welzijn, gezondheidszorg, corporate en financiële wereld én hebben vooral ervaren waar jij nu bent. We’ve been there.
Alle pijlers van onze methodiek hebben we in onze persoonlijke reis zelf doorlopen en doorleefd en onderbouwd met ervaring, opleiding, kennis en wijsheid die we samengebracht hebben in zes essentiële pijlers voor Blooming Women.

Samen hebben we 40+ jaar opleiding en ervaring in transformatie en vrouwelijk leiderschap, business én spirit.

Alijne is vrouwelijk leiderschap- & transformationeel coach, partner, moeder van drie dochters en heeft een achtergrond in gezondheidswetenschappen, yoga en mindfulness, feminien lichaamswerk en haptonomie.

Anique is leiderschapscoach & verandermanager, partner, moeder van een zoon en een dochter en heeft een executive achtergrond in talentontwikkeling van vrouwen in teams, leadership embodiment, mindfulness en holistisch ademwerk.

persoonlijke reis
we geven door

We geven door

Wij hebben de afgelopen tiental jaren geleerd wat jij nodig hebt om te stralen en te floreren terwijl de wereld steeds meer van je vraagt. En we doen niets liever dan dit doorgeven aan jou, zodat jij het weer kunt doorgeven aan jouw kinderen, vriendinnen, collega’s en omgeving.

En het mooie is bovendien; een deel van jouw investering in jezelf geef je via BLOOM Impact ook door aan doelen elders in de wereld. Doelen die passen bij de BLOOM-principes: potentie en groei, leefbaarheid en balans.

Blooming women, better world.

Blooming women,
better world.

Winkelwagen
Scroll naar top